Rock News

Christian Martucci (Stone Sour) declară că, în carantină, a fost mai ocupat decât de obicei

Împărțit între proiectele la care a lucrat cu Corey Taylor (solo și Stone Sour) și celălalt grup al său, Black Star Riders, muzicianul povestește că se bucură de oportunitatea de a lucra.

Deși chitaristul Christian Martucci are „card de membru” în diverse proiecte, de la Stone Sour și Black Star Riders, și până la trupa solo a solistului Corey Taylor, muzicianul mărturisește că nu a fost niciodată atât de ocupat cât pe perioada pandemiei. Într-un interviu acordat pentru Dean Guitars și preluat de publicația Blabbermouth, artistul a povestit că Taylor face tot posibilul să își păstreze colegii ocupați.

Albumul solo lansat de Corey, spune Christian, nici măcar nu ar fi trebuit să fie înregistrat până acum, planurile vocalistului învârtindu-se în jurul Slipknot. Apoi întregul turneu a fost anulat. „Așa că am fost mai ocupat, cred eu, în carantină decât înainte,” spune Martucci. „Am ajuns să înregistrăm douăzeci și cinci de melodii în două săptămâni și jumătate – muzica a fost înregistrată live – așa că am avut doar câteva săptămâni să pregătesc ce aveam să fac pentru melodiile astea,” continuă el.

Planurile nu s-au terminat acolo, însă – Christian ne atrage atenția că Taylor este o forță a naturii. „Încă mai scriem piese, facem videoclipuri și avem câteva chestii speciale planificate. Sunt foarte recunoscător că am abilitatea să lucrez la diverse lucruri”.

Deși cea mai mare parte a timpului său este dedicată proiectelor pe care le împărtășește cu Corey, chitaristul își dedică timpul și trupei Black Star Riders, menționând că păstrează legătura cu Ricky Warwick, alături de care lucrează la material nou.