Rock News

Avenged Sevenfold revin cu un mini-documentar despre piesa „A Little Piece Of Heaven”

Urmărește-i pe muzicieni disecând elementele unuia dintre cele mai apreciate cântece din cariera lor în cel de-al doisprezecelea episod al seriei „Breakdown”.

Cel de-al doisprezecelea episod al seriei de analiză a materialului Avenged Sevenfold are o tematică specifică Halloweenului, iar melodia și videoclipul disecate reprezintă mixul perfect de rock și horror atât pentru sărbătoarea ce abia a trecut, cât și pentru a ne aduce elemente interesante în viața de zi cu zi. După cum ne atrag atenția cei de la Kerrang!, Avenged Sevenfold au prezentat fanilor o analiză a uneia dintre cele mai lungi melodii din cariera lor, „A Little Piece Of Heaven”.

Până acum, am avut oportunitatea să ne bucurăm de numeroase analize complete dedicate materialului lansat de formația americană, printre piesele prezentate numărându-se „Beast and the Harlot”, „Acid Rain”, „Paradigm”, „Shepherd of Fire”, „Nightmare”, „The Stage” și „Mad Hatter”.

Cel mai recent album semnat Avenged Sevenfold, „The Stage”, a ajuns la urechile fanilor în 2016. Acesta a fost primul material conceptual al trupei, fiind, de asemenea, și primul disc lansat fără nicio formă de promovare. „The Stage” este, în același timp, cel mai lung album al americanilor, conținând și cea mai lungă melodie lansată de grup, „Exist”.