Rock News

Bruce Springsteen devine primul artist cu un album de Billboard Top 5 în fiecare din ultimele șase decenii

Noul album semnat Bruce Springsteen "Letter to You" va debuta pe locul 2 in ediția din 3 noiembrie a Billboard 200. După cum confirmă Billboard, acesta îl face primul artist care a are un album Top 5 în fiecare din ultimele șase decenii.

Ca o curiozitate, albumul cel nou s-a vândut deosebit de bine pe vinil si este cea de a doua cea mai buna vânzare a anului, pe format vinil după "The Slow Rush" - Tame Impala.

La începutul acestui an, Bob Dylan a stabilit un record similar, devenind primul artist cu un album de Top 40 în fiecare din ultimele șase decenii.

Bruce Springsteen a lansat recent si un documentar "Letter to You". Scris de Springsteen și regizat de colaboratorul său Thom Zimny („Western Stars”, The Gift: The Journey Of Johnny Cash, Springsteen On Broadway), filmul este „un omagiu adus E Street Band, muzicii rock în sine și rolului pe care l-a jucat în viața lui Springsteen”.

Discul „Letter To You”, cu 12 piese este al 20-lea album de studio al lui Springsteen, a fost înregistrat în casa lui din New Jersey.

Foto: Getty Images/ Guliver.