Rock News

Scott Ian a colaborat cu Corey Taylor pentru o melodie

Muzicianul spune că piesa va fi inclusă pe coloana sonoră a unui film, motiv pentru care nu ne poate oferi mai multe detalii.

Deși solistului Corey Taylor i-a fost refuzată implicarea în proiectele trupei Anthrax în 2007, casa de discuri fiind de vină pentru respingerea lui, Scott Ian povestește că el, cel puțin, lucrează bine cu reprezentantul Slipknot. Într-un interviu acordat pentru publicația Ultimate Guitar, Ian a povestit despre colaborarea sa recentă cu vocalistul, răspunzând și întrebării „cum ar fi funcționat Anthrax cu Corey Taylor?”.

„Bineînțeles, ar fi sunat bine pentru că vorbim despre Corey și Corey e un cântăreț foarte bun,” a spus el despre șansa ratată din 2007. „Dar nu aș putea să spun cum ar fi ieșit, nu știu. Dar Corey este un solist super, așa că nu îmi imaginez că ar fi fost decât foarte tare”.

La nivel personal, Scott mărturisește că deja știe cum e să colaborezi cu Taylor, având în vedere că cei doi muzicieni au compus împreună o piesă atașată coloanei sonore a unui film. „Deși pot spune că tocmai am scris un cântec pentru un film care va apărea anul viitor – nu pot să vă spun încă ce film pentru că vor face un anunț, dar am compus împreună un single pentru peliculă, eu și Corey, și a ieșit super,” a declarat Ian. „Așa că pot spune că am lucrat foarte bine împreună din punct de vedere creativ, iar asta a fost acum numai trei săptămâni,” a continuat artistul.

Foto: Instagram, Scott Ian, Scott Uchida