Rock News

Evanescence mai au de lucru la numai două melodii pentru albumul „The Bitter Truth”

Într-un interviu pentru Revolver, solista Amy Lee a declarat că, până nu va termina toată munca pentru disc, nu va exista o dată oficială de lansare.

Pe perioada pandemiei, a trebuit să găsim cu toții soluții pentru diverse situații cu care ne-am confruntat – de la muncă și până la ieșirile cu prietenii. Și muzicienii s-au confruntat cu numeroase dificultăți, motiv pentru care avem parte de abordări variate. Într-un interviu acordat pentru publicația Revolver, solista Evanescence, Amy Lee, a oferit câteva detalii despre noul album al trupei sale și inițiativa de a lansa melodiile pe rând.

O dată de lansare a discului „The Bitter Truth”, spune cântăreața, nu a fost stabilită încă. „Am abordat asta destul de diferit, din moment ce am lansat câte un single la vreo două luni. Intenționam să facem asta încă de la început, însă acum suntem într-o situație diferită în care suntem nevoiți să procedăm așa. Vreau să trăiesc mai mult în prezent când vine vorba de muzica noastră, în loc să termin toate cântecele, mergând apoi la studio și terminând toată treaba odată,” a mărturisit ea.

Materialul nu este încă gata, spune Lee, iar data de lansare nu va fi anunțată până în momentul în care și finalul este pus la punct. „Încă mai scriu câteva versuri,” declară Amy. „Ăsta este lucrul pe care nu îl pot controla. Putem pune laolaltă câteva straturi muzicale, dar când vine vorba de găsit cuvintele prin care să exprim ce vreau să spun, poate fi un proces mai dificil”. Din fericire, artista declară că mai are de lucru la numai două melodii.

Până acum, am avut oportunitatea să ascultăm trei melodii extrase de pe noul material discografic semnat Evanescence„Use My Voice”, „The Game Is Over” și „Wasted On You”.

Foto: Instagram, Amy Lee