Rock News

Rock and Roll Hall of Fame din 2020 va prezenta un omagiu special pentru Eddie Van Halen

Detaliile exacte ale momentului nu sunt încă cunoscute, deși Cleveland.com raportează că va face parte din secțiunea specială a Rock Hall care onorează și alte legende rock and roll care au murit în ultimul an și jumătate.

Site-ul adaugă că aducerea aminte a lui Eddie Van Halen va include „mai mulți zei ai chitarelor care îi aduc un omagiu chitaristului Van Halen”.

Eddie Van Halen, care a murit pe 6 octombrie de cancer, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame împreună cu ceilalți membri ai Van Halen în 2007.

În mod normal, un eveniment live dinamic plin de discursuri și spectacole, ceremonia de includere in Rock and Roll Hall of Fame din acest an a fost amânată de la data inițială din 2 mai, din cauza pandemiei de coronavirus.

Evenimentul îi va include in acest pe Depeche Mode, Nine Inch Nails, The Doobie Brothers, Whitney Houston, Notorious B.I.G. și T-Rex, iar show-ul va fi pre-înregistrat si difuzat pe 7 noiembrie pe HBO. Billy Gibbons, Don Henley, Miley Cyrus, Billy Idol, Iggy Pop, Bruce Springsteen, Ringo Starr și Nancy Wilson se numără printre invitații celebri deja anunțați.

Foto: Getty Images/ Guliver.