Rock News

Nancy Wilson (Heart) a revenit cu un cover al piesei „The Rising” (Bruce Springsteen)

„Am vrut să fac ceva înălțător și aspirațional,” a mărturisit Nancy, aducând în discuție suferința cu care ne confruntăm cu toții de câteva luni.

Nancy Wilson, chitarista formației Heart, a revenit în forță cu coverul unei melodii menite să ofere speranță ascultătorului. După cum ne atrag atenția cei de la Classic Rock, artista a adaptat propriului său repertoriu un cântec lansat de legendarul Bruce Springsteen în urma atacului terorist din data de 11 septembrie 2001 – „The Rising”.

„Am vrut să fac ceva înălțător și aspirațional,” a mărturisit Nancy, „pentru cei dintre noi care suferă din cauza acestei boli și din cauza pierderilor. Sper ca acest cântec să ajute să ne îmbunătățească starea sufletească,” a continuat artista.

Extras de pe debutul său solo, acesta este primul single pe care Wilson a decis să îl lanseze pentru a promova materialul. Chitarista mărturisește că acest proiect solo personal a fost facilitat de situația globală actuală. „Fiindu-mi imposibil să plec în turneu și petrecând atât de mult timp acasă am avut spațiu decent pentru a crea muzică nouă,” spune ea.