Rock News

Bruce Springsteen reacționează la vestea că are propriul emoji

Bruce Springsteen a reacționat nedumerit când gazda TV Stephen Colbert l-a întrebat ce părere are despre propriul emoji pe Twitter.

Colbert i-a aratat noua imagine, care apare atunci când este utilizat hashtagul #Springsteen, în emisiunea „The Late Show”. Emoji-ul se bazează pe fotografia celebră a lui Annie Leibovitz, care a fost folosită pentru single-ul “Born in the U.S.A.” în 1984.

„Uh”, a spus Springsteen, clătinând din cap, înainte de a adăuga: „Da, sunt euh ... vezi, nici măcar nu știu exact ce înseamnă asta. Adică știu ce este un emoji. Dar asta înseamnă că toată lumea are acces la acea iconită?” Când Colbert i-a spus că exact asta înseamnă, Springsteen a râs, apoi a spus: „Cred că asta este ... minunat!”.

„Letter To You” este noul album rezultat din colaborarea muzicianului Bruce Springsteen cu cei de la E Street Band, după cum relatează publicația online Classic Rock

„Am creat albumul în numai cinci zile,” spune Springsteen, „și s-a dovedit a fi una dintre cele mai tari experiențe de înregistrare pe care le-am avut vreodată”.

Bruce Springsteen a prezentat în premieră noul său documentar, Letter to You, pe 23 octombrie, pe Apple TV +. 

Documentarul surprinde procesul de înregistrare al noului album al lui Springsteen, live, cu E Street Band și include interpretări a 10 cantece originale din noul disc.

Scris de Springsteen și regizat de colaboratorul său Thom Zimny („Western Stars”, The Gift: The Journey Of Johnny Cash, Springsteen On Broadway), filmul este „un omagiu adus E Street Band, muzicii rock în sine și rolului pe care l-a jucat în viața lui Springsteen”.