Rock News

U2: „Elevation Live Watch Party 2020”, la sfârșitul lui octombrie

Trupa U2 a anuntat pe conturile de social-media un concert pe care il vor transmite pe 30 octombrie.

Este vorba despre concertul din turneul "Elevation Live" din Boston pentru a sărbători reeditarea a 20 de ani de la "All That You Can’t Leave Behind". 

In timpul turneului "Elevation" din 2001, orpirea din Boston, Massachusetts, a fost filmata de regizorul Hamish Hamilton. Spectacolul s-a deschis cu un „Elevation” electric și s-a închis cu „Walk On” aproape două ore mai târziu.

In plus, fanii isi pot posta întrebările pentru Edge și Adam Clayton în comentarii sau pe rețelele de socializare folosind hashtagul #ATYCLB

"The Elevation Tour" a fost un turneu mondial organizat în sprijinul albumului "All That You Can’t Leave Behind" din 2000. Turneul cu 113 date a vizitat arene din America de Nord și Europa în 2001.

"Elevation 2001: Live from Boston" este un film concert filmat în perioada 5–6 și 9 iunie 2001 la Fleet Center din Boston, Massachusetts, în timpul primei etape americane a turneului Elevation. A fost lansat ca dublu DVD de Island Records în Regatul Unit pe 26 noiembrie 2001 și de Interscope Records în Statele Unite o lună mai târziu. "Elevation 2001" a fost prima dintre cele două lansări video din turneu, a doua fiind "U2 Go Home: Live from Slane Castle", Irlanda în 2003.