Rock News

Albumul de debut Linkin Park, „Hybrid Theory”, reintră în topul american al albumelor

Albumul de debut Linkin Park, „Hybrid Theory”, a reintrat în topul Billboard’s Album Sales pe locul 3, după ce a vândut 17.000 de exemplare în SUA în săptămâna care se încheie pe 15 octombrie, potrivit Billboard.com.

Topul de vânzări de albume Billboard clasează albumele cele mai vândute ale săptămânii, bazate doar pe vânzările tradiționale de albume și nu include streamurile.

Reaparitia "Hybrid Theory" in top a fost alimentata de reeditarea de lux cu ocazia aniversarii de 20 de ani a albumului, care a fost disponibila incepand cu 9 octombrie prin intermediul Warner Records.

Setul vine în mai multe formate fizice și digitale, inclusiv un set super deluxe, pe vinil super deluxe și un CD de lux, care contin originalul „Hybrid Theory”, precum și „B-Side Rarities”, cu 12 piese lansate anterior din timpul inregistrarii albumului.

Luna trecută, „Hybrid Theory” a fost certificat oficial de 12 ori platină de către RIAA (Recording Industry Association of America) pentru vânzări de peste 12 milioane de exemplare.

Foto: Getty Images/ Guliver.