Rock News

Rammstein împărtășește un scurt video din studioul de înregistrare

Rammstein și-a actualizat contul de Instagram cu o înregistrare cu bateristul Christoph ‘Doom’ Schneider, care cânta o scurtă bucata muzicală, în studioul de înregistrări.

Trupa se afla in prezent la studiourile franceze La Fabrique, unde au înregistrat si albumul de anul trecut, cu toate acestea, până acum nu au făcut nicio promisiune că un nou disc este pe drum.

Rammstein a confirmat anterior că lucrează la material nou, dar nu erau siguri care va fi rezultatul final. „Ne-am intalnit și lucrăm la piese noi”, a spus Schneider. „Vrem să lucrăm la melodii. Dar dacă se va transforma sau nu într-un album, nimeni nu știe încă. ”

 

Cel de-al șaptelea album, fără titlu, al Rammstein a ieșit în mai 2019. Primul disc de studio al formației de la „Liebe Ist Für Alle Da” din 2009 a debutat pe locul 1 în topurile albumelor din 14 țări și a fost al zecelea numărul 1 al trupei în Germania. LP-ul a fost produs de Olsen Involtini și Rammstein și a fost mixat într-un studio din Santa Monica, California, cu Rich Costey, un producător american care a lucrat anterior cu Muse, Rage Against the Machine și Franz Ferdinand.

Rammstein a anuntat de curand si reeditarea albumului de debut, "Herzeleid", cu ocazia aniversarii de 25 de ani.

Albumul a apărut de fapt acum 25 de ani pe 25 septembrie (1995), dar set-box-ul aniversar in ediție limitată va mai aștepta un pic, urmând să sosească pe 4 decembrie.

Ediția aniversară a fost remasterizată și va include lista de piese originale de pe album pe un singur CD. Pentru prima dată, albumul remasterizat cu sunet HD va fi disponibil digital.