Rock News

Noul album semnat Kamelot va apărea pe piață anul viitor

Noul album, spune chitaristul Thomas Youngblood, va conține douăsprezece piese, urmând să ajungă la urechile fanilor pe la umătatea lui 2021.

Având în vedere că nu am mai auzit mare lucru despre activitatea întreprinsă de trupa americană Kamelot de când au lansat albumul „The Shadow Theory”, în 2018, deja stăteam ca pe ace să aflăm vești noi. Acestea nu au întârziat să apară: După cum declară chitaristul Thomas Youngblood pentru emisiunea „Rockum”, într-un interviu preluat de Blabbermouth, formația urmează să intre în studio în curând.

„În mare parte, ne-am restrâns la douăsprezece melodii pentru noul disc,” spune Youngblood. „Vom lucra din nou cu Sascha Paeth pentru producție. Și suntem foarte entuziasmați. Probabil va apărea pe piață undeva la jumătatea anului viitor,” continuă artistul.

Muzicienii au fost nevoiți să restrângă materialul pe care îl compuseseră astfel încât să poată lansa un LP – după cum relatează aceeași publicație într-o preluare după A&P Reacts, Thomas  a mărturisit că trupa încerca să se hotărască între douăzeci și cinci de melodii.

Pe băieții de la Kamelot am avut ocazia să îi vedem live în cadrul turneului de promovare a albumului „The Shadow Theory”, ocazie cu care au concertat în Club Quantic din București, în august 2018.

Foto: Instagram, Kamelot, Tim Tronckoe photography