Rock News

Trivium anunță „The Deepest Cuts II”, o nouă difuzare online din studio

În concertul de studio de vinerea următoare, muzicianii urmează să interpreteze, special pentru fani, douăsprezece melodii.

Urmând exemplul multor alți muzicieni care au profitat de perioada de pauză obligatorie de la turneu, americanii de la Trivium fac tot posibilul să se aproprie de fanii lor prin intermediul platformelor de streaming. Astfel, băieții au început un proiect prin care își primesc publicul „în culise”.

După cum ne atrag atenția cei de la Sonic Perspective, Trivium au anunțat deja cea de-a doua ediție a unui concert „The Deepest Cuts”, în cadrul căreia vor difuza live una dintre repetițiile din studio. Aceasta va fi transmisă pe data de 24 octombrie, sâmbăta următoare, la ora 21.00, pe canalul de Twitch al solistului Matt Heafy.

Primul spectacol de tip „Deepest Cuts” a fost transmis în luna august, ocazie cu care muzicienii au interpretat și două cover-uri după material lansat de Power Trip. După cum ți-am scris aici, in memoriam Riley Gale, Trivium au inclus în set-list piesele „Soul Sacrifice” și „Executioner’s Tax (Swing Of The Axe)”.

 Iată lista de melodii care vor fi interpretate în cadrul concertului informal „The Deepest Cuts II”:

  1. „Wake (The End is Nigh)”
  2. „The Calamity”
  3. „Drowning in Slow Motion”
  4. „Insurrection”
  5. „Declaration”
  6. „Drowning in the Sound”
  7. „Cease All Your Fire”
  8. „Incineration: The Broken World”
  9. „And Sadness Will Sear”
  10. „Broken One”
  11. „Washing Me Away in the Tides”
  12. „Falling to Grey”

Foto: Instagram, Trivium, Jake Owens