Rock News

Tommy Lee: Despre albumul solo lansat astăzi, „Andro”

Muzicianul a explicat într-un interviu acordat pentru cei de la Classic Rock numele discului, dar și viziunea sa în ceea ce privește opiniile fanilor.

Noul album al toboșarului Tommy Lee, declară chiar el într-un interviu acordat pentru publicația online Classic Rock, este un material pentru care va trebui să ne deschidem mintea și urechile. Din răspunsurile lui Lee reiese faptul că discul este unul bogat în diversitate, mai ales că artistul a colaborat cu numeroși muzicieni.

„Unele dintre vocile de pe melodii sunt masculine, altele sunt feminine, iar energiile astea sunt foarte diferite,” declară Tommy despre albumul „Andro” (o prescurtare pentru „androgynous”). „Dar compar asta cu o ființă umană – cu toții avem și caracteristici masculine, și caracteristici feminine. Iar discul le are, și el, pe ambele. Sunt sigur că, la un moment dat în viața ta, ți-ai pus o rochie pe tine și ai luat-o la fugă precum un nebun. Iar dacă nu ai făcut-o până acum, nu e niciodată prea târziu,” completează muzicianul.

Cât despre părerea publicului despre noul material, Lee spune că nu îi este indiferentă. „Tot ce fac, fac cu pasiune și sunt un mare perfecționist, așa că îmi pasă ce cred oamenii. Dar nu vreau să fiu pus într-o cutie. Îi văd pe unii oameni comentând, uneori, că nu sună a Mötley Crüe. Normal că nu sună așa pentru că nimeni din Mötley Crüe nu a participat”.

Printre cei care au contribuit la cel de-al treilea album solo al lui Tommy Lee se numără nume mari precum Killvein, Lukas Rossi, PAV4N, Shotty Horroh, Josh Todd (Buckcherry), Mickey Avalon și King Elle Noir.

Primele două single-uri extrase de pe disc, „Knock Me Down” (feat. Killvein) și „Tops” (feat. PUSH PUSH), pot fi ascultate mai jos. Albumul complet „Andro” a apărut pe piață chiar azi.

Foto: Instagram, Tommy Lee