Rock News

Maynard James Keenan încă suferă de pe urma infectării cu COVID-19

Solistul mărturisește că, deși s-a îmbolnăvit în februarie, încă mai are probleme cu plămânii și se luptă în continuare cu tusea.

Deși solistul Maynard James Keenan a preferat să nu anunțe publicul la momentul respectiv, muzicianul a mărturisit pentru cei de la Arizona Republic, într-un interviu preluat de Heavy Consequence, că a fost infectat cu noul coronavirus în luna februarie. Partea cea mai proastă, mărturisește el, este că plămânii i-au fost atât de afectați, încât efectele se resimt chiar și acum.

„Încă mă lupt cu consecințele,” a mărturisit muzicianul. „Dar a fost foarte urât. Am supraviețuit, dar nu a fost ușor. Așa că a trebuit, bineînțeles, să mă descurc cu asta. […] Nu am vrut să fug peste tot și să spun despre asta. Dar este real. Și există și efecte ulterioare. A trebuit să iau multe medicamente pentru a-mi reveni de pe urma a ceea ce a rămas. Încă tușesc. Încă am probleme la plămâni,” a mărturisit Keenan.

Alături de una dintre formațiile sale, Puscifer, Maynard urmează să lanseze un album la sfârșitul lunii. „Existential Reckoning”, cel de-al patrulea disc original al americanilor, va apărea pe piață la data de 30 octombrie. Deja am avut ocazia să ascultăm două dintre melodiile incluse pe material, „Apocalyptical” și „The Underwhelming”.

Foto: Instagram, Jim Louvau