Rock News

Jon Bon Jovi regretă încă plecarea lui Richie Sambora

Jon Bon Jovi spune că „nu trece o zi” în care să nu își dorească ca Richie Sambora să fie încă în trupă.

Vorbind cu Rock Antenne din Germania, frontman-ul Bon Jovi spune că plecarea lui Sambora din trupă, în 2014 a provocat „suferinta și durere de inimă”, dar sugerează, de asemenea, că trupa ar putea să nu se afle în același spațiu muzical dacă chitaristul nu ar fi renunțat acum șase ani.

„S-au întâmplat unele lucruri care sunt catalizatorul pentru alte lucruri bune”, a meditat Bon Jovi. „Nu trece o zi în care să nu-mi doresc ca Richie să ne fie alaturi și să fi fost încă în trupă. Și totuși, într-un mod ciudat, din cauza incapacității sale de a ne reuni, am continuat și am scris [albumul din 2016] "This House Is Not For Sale". A fost un disc foarte puternic. Nu știu inspre ce ne-am fi indreptat, dar din cauza acestei dureri, suferințe s-a produs acest lucru".

Sambora, care s-a alăturat lui Bon Jovi în 1983 și a scris majoritatea celor mai mari hituri ale trupei, a plecat din trupă în 2014, după finalizarea turneului trupei "Because We Can".

„Când te afli într-o organizație uriașă precum Bon Jovi și pe drum timp de 16 luni, ești într-un cocon, dar viața continuă, există căsătorii, divorțuri, nașteri, decese. În calitate de muzician, nu există loc pentru creșterea artistică dacă esti pe drum tot timpul”, spunea Sambora.

Foto: Getty Images/ Guliver.