Rock News

Megadeth aproape au terminat de înregistrat partea instrumentală a noului album

Dave Mustaine declară că momentan se află în studio alături de Kiko Laureiro, după care urmează să se ocupe de părțile vocale.

Se pare că hărnicia e la ea acasă în ceea ce îi privește pe americanii de la Megadeth – după cum ne atrag atenția cei de la Metal Injection, conform unui interviu acordat de Dave Mustaine pentru emisiunea „Out Of The Box”, artiștii aproape au terminat de înregistrat partea instrumentală pentru noul lor album de studio.

Stadiul în care s-a ajuns? Solo-uri de chitară, spune Mustaine, care povestește că se află în studio alături de Kiko Laureiro. „Am terminat cu chitara-bas, cu tobele și suntem aproape gata cu ritmurile,” spune solistul. În scurt timp, declară el, va veni vremea părților vocale.

După cum ți-am scris și aici, noul disc va fi unul thrash. „Am înregistrat, de fapt, o mulțime de melodii și sunt destul de sigur că nu toate vor fi pe album”, a declarat Dirk Verbeuren pentru „Todd Nief's Show”. „Dar direcția generală a înregistrării este dată cu siguranță - va fi un album thrash, va fi un album de metal. Este heavy - există o mulțime de lucruri grele. Deci, sunt foarte încântat de asta”.

Foto: Instagram, Megadeth