Rock News

Myles Kennedy a terminat de înregistrat un nou album solo

Muzicianul povestește cum s-au desfășurat lucrurile în studio pentru cel de-al doilea material solo care îi poartă numele.

Solistul Myles Kennedy și-a explorat geniul creativ pe timp de carantină, motiv pentru care, după cum relatează cei de la Ultimate Guitar, cel de-al doilea album solo al artistului este deja înregistrat. Kennedy povestește pe paginile sale de social media că procesul a durat șapte luni, timp în care a colaborat cu Zia Uddin, Tim Tournier și Elvis Baskette.

„Am fost cu toții într-un stadiu de izolare,” spune Myles, „timp de șapte săptămâni, fără a lua în considerare lumea exterioară și concentrându-ne să înregistrăm muzică și să ne purtăm ca un grup de copii de clasa a șaptea care au băut mult suc de aiurit. A fost o experiență incredibilă... Cea mai tare tabără de vară de Rock N' Roll,” continuă solistul.

Myles Kennedy, cunoscut pentru colaborările cu Slash & The Conspirators și apartenența la Alter Bridge, și-a făcut debutul solo în 2018. Primul album ce poartă numai semnătura artistului, „Year Of The Tiger”, are un scor de 9/10 conform Metal Wani, care caracterizează materialul ca fiind „o călătorie ambițioasă de explorare muzicală”.

Foto: Instagram, Myles Kennedy, Joshua Saldate