Rock News

Roger Daltrey ne spune despre planurile de a transmite concerte nevăzute până acum ale The Cure, Muse sau Paul McCartney

Un nou festival virtual a fost anunțat, cu spectacole de la o serie de nume mari care au urcat pe scena Teenage Cancer Trust de la Royal Albert Hall din Londra, de-a lungul anilor.

Începând din 8 octombrie, "Teenage Cancer Trust Unseen" va difuza pe canalul www.youtube.com/TCTUnseen concerte The Cure, Muse, Paul McCartney, Pulp sau Them Crooked Vultures.

Organizată de Roger Daltrey, solistul The Who, săptămâna concertelor din fiecare martie reprezintă un punct culminant anual în calendarul concertelor din Londra.

Anul acesta marchează cea de-a 20-a aniversare a evenimentului, iar lista concertelor din 2020 include spectacole de la The Who, Paul Weller, Nile Rodgers & Chic, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Mumford And Sons, Stereophonics și Groove Armada.

Spectacolele "The Teenage Cancer Trust Unseen" sunt gratuite, dar fanii sunt îndemnați să doneze pentru a-i ajuta pe cei șapte adolescenți pe zi care sunt diagnosticați cu cancer în Marea Britanie. Spectacolele strâng de obicei 1 milion de lire sterline pe an, dar Teenage Cancer Trust se confruntă cu fonduri diminuate cu 5 milioane de lire sterline anul acesta, din cauza evenimentelor anulate de coronavirus.

Foto: Getty Images/ Guliver.