Rock News

Arejay Hale (Halestorm): Despre EP-ul „Reimagined” și prietenia cu solista Amy Lee (Evanescence)

Toboșarul a povestit pentru cei de la Distorted Sound cum a fost adoptată ideea EP-ului acustic și de unde le-a venit muzicienilor ideea să o contacteze pe Amy Lee.

Toboșarul Arejay Hale și-a asumat rolul de purtător de cuvânt al formației Halestorm într-un interviu acordat pentru cei de la Distorted Sound, ocazie cu care a oferit câteva detalii despre EP-ul abia lansat de formație, „Reimagined”, și despre colaborarea cu solista Evanescence, Amy Lee, inclusă pe disc.

„Am făcut câteva versiuni acustice ale unor melodii,” spune Arejay, „adică de când am început turneele și când am lansat primul nostru album și am avut privilegiul să facem multe vizite la radio. Și, știi, nu poți să aduci decât o chitară acustică și un cajon și pur și simplu te prinzi cum să cânți melodiile la o chitară acustică și să faci totul să meargă. Așa că am făcut asta încă din prima zi,” continuă muzicianul. După o încercare acustică a melodiilor „I Get Off” și „I Miss The Misery”, spune Hale, trupa a decis să facă niște coveruri după propriul material.

Cât despre colaborarea cu Amy Lee pentru melodia „Break In”, Arejay povestește că a existat acolo o prietenie încă de la primul turneu comun al Halestorm cu Evanescence. Având în vedere că cele două formații lucrează cu același producător, Nick Raskulinecz, toboșarul spune că a fost o colaborare deloc neașteptată.

După cum ți-am scris aici, EP-ul conține și un cover al hitului „I Will Always Love You” (Whitney Houston). Iată lista completă de melodii a discului:

  1. „I Miss The Misery”
  2. „I Get Off”
  3. „Break In”
  4. „I Am The Fire”
  5. „Mz Hyde”
  6. „I Will Always Love You” (cover după Whitney Houston)

Foto: Instagram, Halestorm, Judy Won