Rock News

Chris Cornell: Ascultă un fragment neauzit până acum al melodiei „Only These Words”

Acesta a fost împărtășit cu publicul larg cu ocazia zilei de naștere a fiicei lui Chris Cornell, Toni Cornell.

Una dintre cele mai iubite melodii lansate de solistul Chris Cornell este „Only These Words”, iar acum avem ocazia, după cum relatează cei de la Loudwire, să ascultăm un fragment dintr-o versiune incipientă a piesei. Aceasta a fost împărtășită cu fanii pe pagina oficială de Instagram a artistului cu ocazia zilei de naștere a fiicei acestuia, Toni Cornell. Postarea a fost însoțită și de un mesaj emoționant:

Toni, tatăl tău ar fi atât de mândru de femeia inteligentă, puternică, frumoasă și încrezătoare care ești pe cale să devii. Ești atât de iubită și oferi atât de multă dragoste, fără să ceri nimic în schimb, necondiționat. Prima propoziție pe care i-ai spus-o fratelui tău, când l-ai întâlnit pentru prima oară a fost «Te iubesc»”. În acest mod, se face referire și la melodia postată, mai exact la versurile „Only these three words repeating... I love you...” („Doar aceste trei cuvinte se repetă... Te iubesc...”.

Piesa „Only These Words” este inclusă pe cel de-al patrulea și ultimul album lansat de Chris Cornell, „Higher Truth”. Acesta a apărut în 2015, fiind caracterizat de Rolling Stone ca un material ce atinge „echilibrul dintre puterea și intimitatea pe care Chris Cornell și-a dorit întotdeauna ca muzica lui solo să o posede”.

Foto: Instagram, Chris Cornell, Ross Halfin