Rock News

Accept lansează single-ul „The Undertaker” luna viitoare

Accept va lansa un nou single, „The Undertaker”, pe 2 octombrie prin Nuclear Blast, însoțit de un videoclip. Piesa este primul single al viitorului album de studio al formației, ale cărui detalii vor fi anunțate în curând.

Single-ul cu două melodii va prezenta, de asemenea, si o versiune live inedită a „Life's A Bitch”, înregistrată în 2019 în Oulu, Finlanda. Acesta va fi disponibil digital și pe ediție limitată de vinil de șapte inci în trei culori, fiecare limitat la 300 de exemplare. Culorile sunt aurii, marmură albă pentru Europa și roșu pentru S.U.A.

Potrivit chitaristului Wolf Hoffmann, melodia este una dintre cele mai notabile și strălucitoare piese de pe viitorul album.

Single-ul și albumul au fost înregistrate la Nashville, Tennessee, împreună cu producătorul britanic Andy Sneap (Judas Priest, Megadeth.

Ultimul album de studio Accept, „The Rise Of Chaos” a aparut in 2017 si a marcat prima lansare a formației cu chitaristul Uwe Lulis și bateristul Christopher Williams, înlocuindu-i pe Herman Frank și, respectiv, pe Stefan Schwarzmann.

Următorul LP Accept va fi primul fără basistul Peter Baltes, care a părăsit grupul în noiembrie 2018. A fost înlocuit de Martin Motnik.

Cea mai recentă lansare a Accept a fost „Symphonic Terror - Live At Wacken 2017”, cu spectacolul formației de la festivalul Wacken Open Air din Wacken, Germania.

Foto: Getty Images/ Guliver.