Rock News

Rob Halford spune că a încercat odată să-l seducă pe Paul Di'Anno

Solistul Judas Priest a făcut dezvăluirea în autobiografia „Confess”, care a fost deja descrisă de The Telegraph „unul dintre cele mai sincere și surprinzătoare volume de memorii ale anului”.

În carte, Halford își amintește că l-a invitat pe Di'Anno în camera sa de hotel, pe vremea când Iron Maiden a susținut impreuna cu Judas Priest un turneu in 1980.

Halford scrie, potrivit Metal Hammer: „Nu am petrecut prea mult cu Maiden în turneul respectiv, dar poate am luat comentariul lui Di'Anno că ar arunca Priest de pe scenă prea in serios ... pentru că în noaptea în care ne-am îmbătat împreună, am încercat să-l seduc! Am mers în camera mea pentru a continua să bem, dar eram prea supărat pentru a încerca ceva, iar el era prea supărat ca să știe chiar ce vreau să încerc".

„Asta este viața mea, ăsta sunt eu povestind toate părțile ei importante,” a declarat solistul Rob Halford despre autobiografia sa pentru publicația online Sonic Perspective in aceasta vara. Artistul a explicat ce a învățat despre sine în procesul în care a pus la punct volumul „Confess, The Autobiography”, care va apărea pe piață la data de 29 septembrie.

Halford a colaborat, conform descrierii oficiale de pe Amazon a volumului, cu scriitorul Ian Gittins pentru a transforma acest proiect în realitate. Gittins a contribuit și la autobiografia basistului Mötley Crüe, Nikki Sixx, („The Heroin Diaries”).