Rock News

Liam Gallagher (Oasis) ne va aduce un nou album anul viitor

Artistul promite, însă, că va reveni cu un single nou înainte de sfârșitul anului.

Fostul solist Oasis, Liam Gallagher, urmează să lanseze cel de-al treilea album solo din cariera sa anul viitor. După cum relatează cei de la Far Out Magazine, Gallagher a oferit această informație pe pagina sa personală de Twitter pentru a satisface curiozitatea unui fan legat de data la care ne vom putea bucura de material nou din partea sa. Muzicianul a precizat că, deși va trebui să avem răbdare până anul viitor pentru a asculta un nou disc, nu e chiar așa nasoală situația. Până la sfârșitul anului, Gallagher promite să lanseze un single.

Cel de-al doilea și, în același timp, cel mai recent material discografic lansat de Liam, „Why Me? Why Not.”, a apărut pe piață acum aproape un an – pe 20 septembrie 2019. 

Muzicianul urmează să își facă apariția în cadrul festivalului Reading and Leeds anul viitor, însă nu în orice fel. Gallagher a fost onorat cu titlul de cap de afiș, printre artiști precum Queens Of The Stone Age, Stormzy, Post Malone, Lewis Capaldi și mulți alții.

Gallagher mai are, deja, câteva apariții planificate: în octombrie, artistul va susține un concert în onoarea lucrătorilor din sistemul de sănătate britanic, iar, anul viitor, Liam va participa la festivalurile Boston Calling și Belsonic.

Foto: Facebook, Liam Gallagher