Rock News

Amy Lee și Lzzy Hale dau tot ce pot în videoclipul piesei „Use My Voice” pentru a-i convinge pe americani să voteze

„Nu lăsați pe nimeni să vorbească în locul vostru. Numai voi puteți face asta,” este îndemnul solistei Evanescence.

Muzicienii de la Evanescence au lansat o piesă care să îi încurajeze pe americani să se înregistreze pentru a vota în alegerile prezidențiale din noiembrie. Artiștii s-au implicat trup și suflet în proiect, oferind, după cum ți-am scris aici, șansa fanilor să urmărească un spectacol live Evanescence în octombrie.

Acum, două săptămâni mai târziu, publicația online Kerrang! ne atrage atenția că trupa a revenit cu un videoclip la fel de emoționant ca piesa în sine. „Sper să îi inspir pe alții să caute adevărul,” declară solista Amy Lee în completarea cântecului, „să își găsească propriile voci și să le folosească așa cum și eu ies în față și o folosesc pe a mea. Nu lăsați pe nimeni să vorbească în locul vostru. Numai voi puteți face asta,” continuă cântăreața.

Pentru interpretarea melodiei, trupei li s-au alăturat în studio numeroase colege de breaslă: violonista Lindsey Stirling, multi-instrumentalista Jen Majura (Evanescence), Amy McLawhorn, cele două surori ale solistei Amy Lee - Lori Lee Bulloch și Carrie South - dar și solistele Sharon den Adel (Within Temptation), Lzzy Hale (Halestorm), Taylor Momsen (The Pretty Reckless) și Deena Jakoub (Veridia).

Foto: Captură ecran YouTube, Evanescence