Amy Lee: Despre lansarea noului album de studio semnat Evanescence

Obiectivul final al întregului proces de compoziție este lansarea unui album, însă artista povestește că, până atunci, există alte planuri.

Share

Până acum, americanii de la Evanescence au lansat trei single-uri noi și un cover al melodiei „The Chain” (Fleetwood Mac), cu promisiunea că, la un moment dat, ne vom putea bucura de un album nou din partea lor. Între timp, solista Amy Lee a mărturisit în numeroase rânduri că noul material va fi lansat pe măsură ce este înregistrat.

După cum relatează Metal Hammer într-o preluare de la Sirius XM, planul nu a suferit mari modificări. „Încă lucrăm,” declară Lee. „Nu avem o dată de lansare, dar îmi place să cred că (n.r. lansarea) se întâmplă acum. Ideea din spatele întregului proces era să lansăm câte un cântec odată, să îl lansăm cât e proaspăt și putem trăi mai bine în momentul respectiv,” continuă Amy.

Artista nu neagă că obiectivul final este lansarea unui album, nu în ultimul rând pentru că este un aspect important pentru fani. „Vom lansa a doua jumătate în curând, dar nu am o dată stabilită pentru că nu vreau să stabilesc vreodată ziua în timp ce încă mai compun. Trebuie să fie totul corect,” spune cântăreața.

Cele patru melodii lansate de formație din noiembrie și până acum – „The Chain” (Fleetwood Mac), „Wasted On You”, „The Game Is Over” și „Use My Voice” – pot fi ascultate mai jos.

Foto: Arhiva Rock FM

 
Share