Rock News

Bon Jovi au revenit cu un videoclip ce ilustrează efectele pandemiei pentru piesa „Do What You Can”

Americanii au capturat imagini ale New York-ului, în toată pustietatea sa, oferind un omagiu și „lucrătorilor esențiali”.

„Do What You Can” este melodia pentru care Bon Jovi au hotărât să lanseze un videoclip prin care să îi îndemne pe fani să aibă grijă de sănătatea lor pe timp de pandemie. După cum relatează Rolling Stone, muzicienii au capturat imaginile pe străzile New York-ului, solistul Jon Bon Jovi asumându-și rolul de personaj principal și exemplu de urmat datorită măștii pe care o poartă pentru a nu se infecta cu noul coronavirus.

„Filmarea unui videoclip pe străzile aproape goale ale Manhattan-ului, în mijlocul unei crize globale, a spus cu adevărat povestea melodiei «Do What You Can» din locul în care am trăit-o,” a declarat Jon, conform publicației menționate. „Și știu că străzile astea goale sunt similare cu foarte multe părți ale Americii care se luptă cu pandemia asta. Dar povestea eroilor de zi cu zi care demonstrează un curaj incredibil ne-a inspirat când am văzut-o, iar videoclipul, la fel ca piesa, conține și multă speranță”.

Noul disc al americanilor, pe care va fi inclusă și această melodie, va apărea pe piață la data de 2 octombrie. Inițial, acesta ar fi trebuit să fie lansat în luna mai, însă intervenția pandemiei le-a schimbat planurile și celor de la Bon Jovi. Mai multe detalii despre discul „Bon Jovi: 2020” ți-am oferit aici.

Foto: Captură ecran YouTube