Rock News

Angus Young (AC/DC) încă are emoții înainte de a urca pe scenă

Cu toate emoțiile, însă, muzicianul susține că e cel mai tare sentiment din lume când își pune uniforma.

Chiar și după decenii de interacțiune cu publicul, chitaristul AC/DC, Angus Young, nu se sfiește să-și recunoască teama de scenă. Într-un interviu acordat pentru Total Guitar și preluat de Ultimate Guitar, artistul a povestit că „uniforma” este cea care îl ajută să nu se panicheze și îi permite să rămână la stadiul de nervozitate. „Măcar nu trebuie să port machiaj,” completează el. „Port propriile coșuri”.

Chitaristul povestește chiar că, uneori, chiar uită să își tragă șlițul înainte să înceapă spectacolul. „Ultimul lucru pe care îl fac înainte să urc pe scenă este să merg la toaletă și să fumez o țigară. Dacă vezi vreodată că pantalonii mei scurți scot fum, îți dai seama că nu am stins țigara cum trebuie!” glumește Young.

Odată ajuns pe scenă, însă, Angus mărturisește că adrenalina intră în acțiune, iar spectacolele trec extrem de repede. „Ești pe scenă, apoi cobori, după care trebuie să te întorci la persoana care ești de fapt. Asta e partea cea mai grea pentru că odată ce intri în pielea «Școlarului», e destul de dificil să revii. E ca și când mă transform în două persoane diferite – uneori chiar trei!”.

Foto: Instagram, AC/DC, Lucas O'Brien