Rock News

Lzzy Hale (Halestorm) transformă „I Will Always Love You” într-o baladă rock

Dolly Parton și Whitney Houston, cele două soliste care au consacrat melodia asta, sunt niște zeițe incontestabile. Lzzy Hale, însă, nu este foarte departe de ele în departamentul ăsta.

Încă de când am primit veștile despre noul material de studio pus la cale de americanii de la Halestorm, „Reimagined”, am știut că solista Lzzy Hale urma să își pună la încercare vocea cu un cover după hit-ul nemuritor „I Will Always Love You” (Dolly Parton, Whitney Houston). După cum ne atrage atenția publicația online Heavy Consequence, acum putem analiza rezultatul strădaniilor lui Hale.

EP-ul pe care a fost inclus cover-ul, „Reimagined”, a fost deja lansat de formație în format digital, iar comenzile în avans pentru varianta pe vinil, care va fi lansată pe 28 august, pot fi plasate aici. Albumul conține șase melodii, cinci dintre ele fiind extrase de pe primele trei discuri de studio ale trupei – „Halestorm” (2009), „The Strange Case Of...” (2012) și „Into the Wild Life” (2015). Cel mai recent material de studio al americanilor, „Vicious” (2018), nu a contribuit la compilație cu nicio melodie.

Iată lista completă a cântecelor de pe „Reimagined”:

  1. „I Miss The Misery” (extrasă de pe albumul The Strange Case Of...”, 2012)
  2. „I Get Off” (extrasă de pe albumul Halestorm”, 2009)
  3. „Break In” (feat. Amy Lee, extrasă de pe albumul The Strange Case Of...”, 2012)
  4. „I Am The Fire” (extrasă de pe albumul Into the Wild Life”, 2015)
  5. „Mz Hyde” (extrasă de pe albumul The Strange Case Of...”, 2012)
  6. „I Will Always Love You” (cover după Whitney Houston)

Foto: Instagram, Halestorm, @judyhwon