Rock News

North Kingsley (feat. Shavo Odadjian) delectează publicul cu videoclipul unei noi piese, „Die for the Pic”

„Masele tind să urmeze trendurile populare fără să se obosească să analizeze ce se întâmplă de fapt,” declară solistul Ray Hawthorne în încercarea de a ne dezvălui de unde a venit inspirația pentru piesă.

„Die for the Pic” una dintre melodiile de debut ale muzicienilor de la North Kingsley, beneficiază acum, spun cei de la Heavy Consequence, de un videoclip pe care îl poți urmări, în toată splendoarea lui, mai jos. Noua formație a basistului Shavo Odadjian (System Of A Down) a lansat deja și primul EP, acesta purtând denumirea de „Vol. 1”.

După cum ți-am adus la cunoștință în prima săptămâna a lunii, muzicienii au lansat primul lor cântec, „Like That?”, ocazie cu care ne-au oferit și câteva informații despre planul întocmit pentru debut. Shavo susține că toate cele trei melodii incluse pe EP vor fi acompaniate de un videoclip, iar fiecare lansare va atrage după sine și lansarea unor obiecte personalizate.

North Kingsley a fost formată de Odadjian alături producătorul Saro Paparian și cântărețul Ray Hawthorne. Conform HC, Hawthorne a oferit o explicație a piesei „Die for the Pic”, aceasta fiind, se pare, o declarație despre ipocrizia modernă. „Masele tind să urmeze trendurile populare fără să se obosească să analizeze ce se întâmplă de fapt. De multe ori, oamenii sunt de acord cu oricare li se spune că este modul corect de a gândi, apoi postează online despre asta într-un efort de a fi percepuți pozitiv de către semeni”. Artistul completează prin a spune că toată treaba asta este de fapt un ciclu creat de oameni care le cer altora să creadă în ceva în care nici ei înșiși nu știu de ce cred.

Cele trei melodii incluse pe „Vol. 1” sunt:

  1. „Die for the Pic”
  2. „Like That?”
  3. „Shotguns”

Foto: Instagram, North Kingsley