Rock News

Evanescence au lucrat la o piesă nouă alături de Lzzy Hale, Sharon Den Adel și numeroase alte artiste

Muzicienii au pus la cale un proiect care să îi facă pe americani să se înregistreze la vot, iar piesa „Use My Voice” face parte din campanie.

Ziua de vineri ne va aduce un nou single inedit din partea americanilor de la Evanescence, după cum ne atrage atenția publicația Metal Hammer. Pentru interpretarea melodiei „Use My Voice”, trupei li s-a alăturat un grup de femei puternice, care și-au pus deja amprenta asupra scenei muzicale – violonista Lindsey Stirling, cu care Evanescence au fost deja în turneu, multi-instrumentalista Jen Majura (Evanescence), Amy McLawhorn, cele două surori ale solistei Amy Lee, Lori Lee Bulloch și Carrie South, dar și solistele Sharon den Adel (Within Temptation), Lzzy Hale (Halestorm), Taylor Momsen (The Pretty Reckless) și Deena Jakoub (Veridia).

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a formației, muzicienii au transmis următorul mesaj legat de alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, eveniment la care face referirea noua melodie semnată Evanescence:

„COVID  făcut ca totul să fie mai dificil anul acesta, inclusiv votarea în siguranță, dar nu putem lăsa nimic să ne oprească din a ne folosi vocile. Așa că facem echipă cu HeadCount, o organizație non-profit non-partizană, pentru a face procesul de înscriere la vot mai ușor, pentru a verifica înscrierea voastră actuală astfel încât să fie validă și pentru a oferi cele mai recente informații despre cum să votați în siguranță acolo unde vă aflați, inclusiv de acasă”.

Cetățenii americani care se înscriu pe www.UseMyVoice.org până la data de 30 septembrie vor fi invitați să urmărească un spectacol virtual ce urmează a fi susținut de Evanescence în octombrie.

Un fragment al piesei „Use Your Voice” poate fi ascultat aici.

Foto: Facebook, RockFM