Rock News

Corey Taylor (Slipknot) încurajează oamenii să poarte mască

Artistul a transmis acest mesaj locuitorilor Victoriei (Australia), însă poate fi luat în considerare de toată lumea.

După cum era de așteptat, și în lumea muzicii există sceptici – aceia care consideră că pandemia de COVID-19 nu este decât minciună, sau, și mai rău, aceia cărora li se pare că pur și simplu nu merită luată în considerare. Corey Taylor, solistul formațiilor Slipknot și Stone Sour, refuză să se alăture acestui grup, insistând asupra purtării măștii.

Într-un interviu acordat de artist pentru Triple M Rock Interviews și preluat de cei de la Metal Injection, muzicianul a declarat că are un sfat clar pentru locuitorii Victoriei (Australia) care refuză să poarte mască. Noi am considerat că mesajul, pe care îl poți citi mai departe, poate fi un îndemn chiar pentru populația din jurul lumii:

„[...] Nu vă mai plângeți și puneți-vă nenorocita de mască. Ăsta nu este un incident izolat. Țara mea este plină de proștii care cred că este un fel de mișcare politică sau ceva gunoi partizan. Și eu sunt gen «Pe bune?». Doar pentru că nicio persoană din viața ta nu a fost afectată, nu înseamnă că nu este ceva real”.

Slipknot ar fi trebuit să se afle în plin turneu de promovare a celui mai recent disc de studio al trupei, „We Are Not Your Kind”. Din cauza pandemiei, însă, băieții și-au modificat planurile, urmând să anunțe, în curând, pentru când sunt reprogramate spectacolele. Croaziera „Knotfest At Sea” a fost anulată, iar fanii și-au primit banii înapoi.

Foto: Facebook, Rock FM