Rock News

Danny Carey (Tool) dezvăluie ce planuri de muzică nouă are formația sa

Toboșarul recunoaște că lipsa de contract cu o casă de discuri oferă libertate trupei, astfel că ne putem aștepta la un EP în curând.

Toboșarul Danny Carey păstrează legătura cu publicul pe cât se poate – astfel, am aflat că Tool, nu mai colaborează cu nicio casă de discuri, însă există dorința de a scoate material nou. Într-un interviu acordat pentru cEvin Key și preluat de publicația Heavy Consequence, muzicianul a declarat că trupa sa nu a făcut mare lucru de când a început pandemia, însă parcă a venit momentul.

„Am fost oarecum în pauză,” a spus muzicianul. „Nu prea s-a întâmplat nimic. Dar cred că este momentul. Am tot sperat că ne vom putea întoarce în lume, așa că ne-am gândit să ne bucurăm de perioada asta, cât o dura, dar acum pare că s-ar putea să dureze tot restul anului, așa că trebuie să ne mișcăm mai repede și să începem să funcționăm – poate să finalizăm un alt EP sau ceva de genul,” a continuat Carey.

Se pare că libertatea este tare dulce, din punctul de vedere al lui Danny – artistul este fericit că poate face ce vrea, fără să fie controlat de vreo înțelegere cu o casă de discuri. Ideea de EP este una foarte apetisantă pentru el, mai ales că Tool, spune toboșarul, nu a mai lansat un EP încă de la prima lansare.

După cum ți-am scris în iunie, Tool au decis că ar fi o decizie bună să anuleze întregul turneu pe care îl aveau planificat pentru anul ăsta. Artiștii au returnat banii fanilor care achiziționaseră bilete, nedorind să îi priveze de suma respectivă, mai ales dată fiind situația financiară a multora dintre ei.

Foto: Instagram, Tool, Robby Klein (@robbysphotos)