Rock News

Papa Roach au revenit cu videoclipul din studio al piesei „Legacy”

Muzicienii au înregistrat noul clip în cadrul unui concert susținut pentru a sărbători douăzeci de ani de la lansarea albumului „Infest” - iată ce alte piese au mai împărtășit cu fanii după spectacol.

Papa Roach au revenit cu un nou videoclip din seria începută pentru a aniversa douăzeci de ani de la lansarea albumului „Infest”. De data asta, artiștii au reinterpretat melodia „Legacy” una dintre preferatele trupei dacă e să ne luăm după entuziasmul arătat în postarea de pe pagina oficială de Facebook a formației.

Până acum, băieții au lansat versiuni noi ale mai multor melodii, printre care se numără „Between Angels & Insects”, „Binge”, „Revenge” și „Snakes”. Toate videoclipurile au fost înregistrate în cadrul unei reprezentații susținute în iunie și difuzate de Papa Roach în iunie și iulie.

Muzicienii își vor face apariția, în cadrul unui eveniment organizat de Godsmack pe 6 august. „Sully and Friends” este un maraton de strângere de fonduri pentru organizația caritabilă The Scars Foundation, care a luat naștere la inițiativa solistului Sully Erna și a trupei sale. Concertul susținut „din sufrageriile” celor implicați va avea loc la ora 8 PM EST, respectiv la ora 2 AM GMT +2 (ora României) în ziua de joi.

Printre ceilalți artiști implicați în proiect se numără cântărețul Aaron Lewis (Staind), solistul Brent Smith și chitaristul Zach Myers (Shinedown), solistul Adam Gontier și chitaristul Mike Mushok (Saint Asonia), solistul/multi-instrumentalistul Clint Lowery (Sevendust) și chitaristul Nuno Bettencourt (Extreme).

Foto: Captură ecran YouTube, Papa Roach