Rock News

Halestorm vor reveni cu un nou EP, „Halestorm: Reimagined”

Muzicienii au inclus pe mini-album patru single-uri îndrăgite de fani, o colaborare cu Amy Lee (Evanescence) și un cover al unei piese din repertoriul lui Whitney Houston.

Americanii de la Halestorm au decis să lanseze un EP la fel de divers ca proiectele în care se implică formația. După cum relatează publicația online Classic Rock, încă nu a fost anunțată o dată oficială la care muzicienii vor reveni cu mini-albumul „Halestorm: Reimagined”. Cu toate astea, nu ducem lipsă de detalii.

Printre colaboratorii formației în cadrul acestui proiect se numără, după cum ne-am obișnuit deja, producătorul Nick Rakulinecz, însă adevăratul invitat surpriză se înfățișează în persoana solistei Evanescence, Amy Lee. Cântăreața a contribuit la inovarea unei melodii lansate de formația lui Lzzy Hale în 2012, „Break In”.

Halestorm au considerat că un cover s-ar potrivi de minune printre hiturile incluse, așa că vom putea să ne delectăm și cu o reinterpretare a melodiei „I Will Always Love You” (Whitney Houston). Lista completă a pieselor incluse pe material poate fi consultată mai jos:

  1. I Miss The Misery
  2. I Get Off
  3. Break In
  4. I Am The Fire
  5. Mz Hyde
  6. I Will Always Love You (cover după Whitney Houston)

Foto: Facebook, Halestorm