Rock News

Joe Bonamassa va lansa albumul „Royal Tea” în octombrie

Noul album de studio solo al lui Joe Bonamassa, „Royal Tea”, inspirat de idolii săi britanici Jeff Beck, John Mayall & The Bluesbreakers, Eric Clapton, Led Zeppelin și Cream, a fost înregistrat la Abbey Road Studios și va fi lansat pe 23 octombrie.

Bonamassa și-a surprins fanii vinerea trecută cu cel mai recent single al său, "Why Does It Take So Long To Say Goodbye".

Bonamassa este cunoscut pentru că își asumă riscuri și se aventurează pe un teritoriu neclintit de-a lungul întregii sale cariere, dar acum a găsit o nouă modalitate de a-și surprinde fanii și iubitorii de muzică. "Ceaiul Regal" aduce Bonamassa cerc complet.

"Acest album il reconectează pe tânărul de 43 de ani cu puștiul cu chitară din statul New York, care a dat de cea mai bună muzică din bluesul britanic, din colecția de viniluri a tatălui său - si ale cărei influențe l-au determinat să fie muzicianul care este astăzi".
"Sa fi avut vreo doisprezece ani și a fost soundul pe care il auzeam în capul meu. Mi-am spus:„ Bine, sunt cu voi. Asta vreau să fiu ".

Cele zece piese originale de pe noul album au fost co-scrise de Joe cu fostul chitarist Whitesnake, Bernie Marsden, fostul liricist Cream, Pete Brown și pianistul Jools Holland.

Foto: Getty Images/ Guliver.