Rock News

Solista Doro Pesch va reveni cu un album în 2021

Cântăreața declară că se află în plin proces de compoziție, însă direcția noului disc nu a fost încă stabilită.

Într-un interviu acordat pentru cei de la My Global Mind, solista Doro Pesch a oferit câteva detalii despre noul material la care lucrează, dar și despre progresul înregistrat pentru un posibil nou album. În altă ordine de idei, cântăreața a demonstrat și că are o viziune extrem de umilă asupra propriului succes.

„Ne aflăm în plin proces de compoziție, creăm piese noi,” declară Doro. „Am înregistrat niște material brut deja. Dar nu știu, poate este prea devreme să îl prezentăm în turneu, avem câteva cântece deja și, cu siguranță, albumul este în lucru pentru a fi lansat pe la jumătatea anului viitor,” a continuat artista.

Un nou concept de album original nu este încă format, spune ea. „Este prea devreme. Dar lucrez la asta. Am ceva în inimă și în suflet, apoi mă gândesc în ce direcție să o apuc”. În principiu, declară solista, va fi ceva tot în stilul albumului „Forever Warriors, Forever United” (2018).

Cât despre statutul de „Regină a Metalului”, Doro mărturisește că ea se află de fapt în serviciul fanilor. „Vreau să îi fac fericiți, să le ofer energie pozitivă, să le ofer un sentiment de putere, știi, să simtă că suntem o mare familie”. Pesch pune accentul pe încredere și amiciție, susținând că este foarte recunoscătoare pentru grupul de fani pe care îl are.

Foto: Instagram, Doro Pesch, @guidoraschke