Rock News

Nick Mason's Saucerful Of Secrets au amânat turneul britanic pentru 2021

„Este important pentru formație ca cei care plănuiesc să vină la concert să o poată face în siguranță,” susțin muzicienii.

Deși concertele europene ale formației lui Nick Mason fuseseră deja mutate în 2021, cele planificate în Regatul Unit al Marii Britanii urmau să aibă loc în octombrie. După cum relatează cei de la Prog, situația i-a forțat pe muzicieni să mute și aceste spectacole în lunile aprilie și mai 2021.

„Este important pentru formație ca cei care plănuiesc să vină la concert să o poată face în siguranță, fără a fi îngrijorați pentru sănătatea și bunăstarea lor,” este declarația oficială a trupei. „Pentru a putea atinge acest obiectiv și pentru a le permite oamenilor să își facă planurile de călătorie până la și de la spectacole, amânarea până în aprilie 2021 a fost cea mai bună opțiune”.

Două dintre concertele planificate inițial nu au putut fi re-organizate (Gateshead și Southampton), însă acestea au fost înlocuite cu reprezentații în două locații apropiate de cele originale (Newcastle și Portsmouth).

Cele nouăsprezece concerte planificate în Marea Britanie vor avea loc între 13 aprilie și 9 mai 2021, urmând ca restul Europei să se bucure de muzica lansată de Nick Mason’s Saucerful Of Secrets între 21 mai și 28 iunie. Băieții vor face o oprire și în România, la București, pe data de 16 iunie 2021, la Arenele Romane.

Foto: Facebook, Saucerful Of Secrets