Rock News

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) plănuiește să lanseze două piese noi înaintea albumului solo

În interviul acordat pentru Knotfest și preluat de Metal Hammer, muzicianul a vorbit și despre una dintre cele mai complicate melodii incluse pe disc - iată care a fost toată treaba.

Se pare că solistul Corey Taylor nu plănuiește să ne țină în suspans chiar până la lansarea albumului său solo. După cum ne atrage atenția publicația Metal Hammer, artistul a declarat într-un interviu acordat pentru Knotfest că plănuiește să lanseze două melodii în avans.

Materialul complet este un amalgam de stiluri care reprezintă experiența și preferințele muzicale ale lui Taylor, fiind un proiect în care a fost investit foarte mult efort. „Acum doi ani, am început să învăț singur să cânt la pian pentru a putea înregistra un cântec pe care l-am scris pentru soția mea, și am reușit să îl cânt și să îl înregistrez,” a mărturisit Corey.  „Și este foarte bun – este, probabil, unul dintre cele mai tari lucruri pe care le-am compus,” a completat el.

După cum ți-am scris luna trecută, muzicianul a inclus pe albumul său solo multe melodii scrise recent, dar și câteva piese compuse în tinerețea sa. „O mare parte din materialul ăsta este nouă, compusă în ultimul an. Iar o altă parte a albumului este veche de când... Vreau să spun că prima piesă de pe disc este una la care lucrez încă de când eram la liceu,” a declarat Taylor pentru Trunk Nation într-un interviu preluat de Loudwire.

Foto: Facebook, Rock FM