Rock News

Skid Row pregateste turneul aniversar de 30 de ani "Slave To the Grind”

În cadrul unei apariții (miercuri, 15 iulie) la „Trunk Nation With Eddie Trunk” de la postul de radio SiriusXM, basistul Skid Row, Rachel Bolan, a discutat despre planurile de turnee ale trupei pentru următoarele luni.

"Anul viitor, avem programat un turneu mondial. Să sperăm că se va întâmpla. Vom vedea dacă această pandemie [se oprește]. Nu vom pune pe niciunul dintre fanii noștri în pericol, nu vom pune pe noi în pericol. Dar planul pentru anul viitor este un turneu „Slave To The Grind” la aniversarea de 30 de ani. Așa cum am spus, este planificat un turneu mondial. Vom canta albumul în întregime, iar apoi vom face o grămadă de lucruri să coincidă cu asta".

Potrivit lui Bolan, Skid Row nu a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a albumului de debut, autointitulat, al trupei anul trecut, deoarece nu s-au sincronizat cu trebuie. "Aveam atât de multe alte lucruri planificate, și, dintr-o dată, boom , a venit [pandemia]", a explicat el. "Poate îl vom sărbători intr-un turneu. Poate la a 40-a aniversare. [Râde]".

Foto: Getty Images/ Guliver.