Rock News

Steel Panther au planificat un nou spectacol din izolare

Iată când va avea loc spectacolul „Rockdown in the Lockdown” și la ce te poți aștepta dacă decizi să achiziționezi un bilet.

„Rockdown in the Lockdown” este denumirea noului concert pus la cale de americanii de la Steel Panther, după cum anunță cei de la Ultimate Guitar. Spectacolul va fi transmis live pe data de 16 august, din studioul Drum Channel, situat în California. Muzicienii promit un spectacol de zile mari, interacțiune cu fanii prin chat și, nu în ultimul rând material video care să le pună un zâmbet pe față spectatorilor.

Diferența dintre acest spectacol și cel la care va participa Joan Jett alături de formația sa vinerea asta este că la evenimentul semnat Steel Panther, accesul nu este gratuit. O parte din veniturile obținute din vânzarea biletelor (care costă 15 dolari americani, deci aproximativ 63-64 de lei) va fi donată unui adăpost de animale din Los Angeles și direcționată către fondul Live Nation Crew.

Muzicienii nu se ocupă numai de organizarea unor evenimente complexe pe timpul pandemiei. Conform site-ului lor oficial, băieții lansează zilnic câte un clip în care ne anunță ce zi este. În clipurile astea au apărut și alți artiști apreciați în lumea metalului, precum Scott Ian (Anthrax), Corey Taylor (Slipknot), Chris Kael și Jason Hook (Five Finger Death Punch), Myles Kennedy și Mark Tremonti (Alter Bridge), alături de alte vedete.

Foto: Instagram, Steel Panther, Claudia Angenent