Rock News

Poți urmări evoluția formației The Hu în noul documentar, „The Road To The Gereg”

Cu ocazia lansării documentarului, artiștii au împărtășit cu fanii și un set deluxe al albumului lor de debut, „The Gereg”.

După cum ne atrag atenția cei de la publicația Classic Rock, mongolii de la The Hu nici nu au luat în considerare opțiunea de a lua o pauză pe perioada pandemiei – muzicienii tocmai au lansat un documentar despre drumul lor în lumea muzicii. Acesta a fost postat pe canalul oficial de YouTube al formației vinerea trecută, fiind intitulat „The Hu: The Road To The Gereg” și poate fi urmărit mai jos.

Denumirea filmului face referire la albumul de debut al formației, „The Gereg”, apărut în luna septembrie a anului trecut. Titlul discului, la rândul său, este inspirat din numele pașapoartelor diplomatice purtate de nobilii mongoli în secolul al treisprezecelea.

Cu ocazia lansării documentarului, artiștii au împărtășit cu fanii și un set deluxe al albumului, pe care au inclus trei colaborări cu nume mari ale scenei metal și trei variante acustice ale celor mai apreciate melodii din repertoriul lor. La materialul cel „nou” au contribuit soliștii Lzzy Hale (Halestorm), Jacoby Shaddix (Papa Roach) și Danny Case (From Ashes To New).

Iată lista completă de piese a setului deluxe „The Gereg”:

  1. The Gereg
  2. Wolf Totem
  3. The Great Chinggis Khaan
  4. The Legend of Mother Swan
  5. Shoog Shoog
  6. The Same
  7. Yuve Yuve Yu
  8. Shireg Shireg
  9. Song of Women
  10. Wolf Totem (feat. Jacoby Shaddix)
  11. Yuve Yuve Yu (feat. From Ashes To New)
  12. Song of Women (feat. Lzzy Hale)
  13. Shireg Shireg (acustic)
  14. Yuve Yuve Yu (acustic)
  15. Shoog Shoog (acustic)