Rock News

Paul McCartney, Joe Walsh, Dave Grohl și David Lynch, la petrecerea online de 80 de ani a lui Ringo Starr

Ringo Starr a organizat marți online un show la pentru a sarbatori 80 de ani, cu un mic ajutor din partea prietenilor săi celebri - și o serie de melodii clasice ale Beatles - în sprijinul unor cauze, inclusiv Black Lives Matter.

Însă fanii care sperau la o reuniune virtuală dintre Starr și Paul McCartney au rămas dezamăgiți, sărbătoarea încheindu-se cu un clip de arhivă al perechii, interpretând „Helter Skelter”.

În mod normal, Starr marchează fiecare an care trece cu spectacole live, care includ invitati colegi de muzică și sute de fani, dar pandemia l-a forțat să se regândească de această dată.

Amici celebri, de la muzicienii Sheryl Crow, Joe Walsh, Gary Clark Jr, Dave Grohl și Kenny Loggins până la regizorul David Lynch, au înregistrat mesaje video, în timp ce Starr a prezentat hituri din discografia Beatles, precum și ale sale.

La sfârșitul festivităților, Starr a anunțat „Îl avem pe Paul… și chiar cant cu el!” - înainte de a introduce imagini ale celor doi în orașul Los Angeles, resedinta lui Starr.

Foto: Getty Images/ Guliver.