Rock News

Slash lucrează la material nou pentru Guns N' Roses

„Nu am lucrat la nicio colaborare. Mă concentrez să compun muzică nouă, să înregistrez demouri și să înregistrez chestii la chitară pentru Guns N’ Roses,” spune muzicianul.

Lui Slash, carantina nu a făcut decât să îi ofere un imbold pentru a lucra la material nou pentru Guns N’ Roses, după cum relatează cei de la Classic Rock într-o preluare de pe Sweetwater. Artistul a păstrat legătura cu colegii de trupă, Duff McKagan și Axl Rose, alături de care și-a exersat abilitățile muzicale.

Principalele activități de care spune Slash că s-a bucurat în auto-izolare sunt compoziția, distracția alături de ceilalți doi muzicieni și câteva exerciții de înregistrare. „Dar nu am făcut mare lucru înafară de asta,” spune el. „Nu am lucrat la nicio colaborare. Mă concentrez să compun muzică nouă, să înregistrez demouri și să înregistrez chestii la chitară pentru Guns N’ Roses”.

Carantina, declară Slash, nu a fost o perioadă prea fericită, însă a fost, cu siguranță, un stimulent al creativității. „Așa că asta e o altă binecuvântare,” continuă chitaristul. „Doar să stai jos și să ai răbdare și să scrii fără să te simți repezit când o faci și fără să o faci pe grabă, cum mi se întâmplă mie în general”.

Interviu complet acordat de muzician pentru Sweetwater poate fi urmărit în totalitate mai jos.

Foto: Facebook, Rock FM