Rock News

Papa Roach își însușesc și rolul casei de discuri pentru următorul album

„Vom face asta pentru un album și vom vedea ce va ieși,” a declarat Jacoby pentru Rock Sound, conform Ultimate Guitar.

După cum știam deja din diverse interviuri acordate de solistul Jacoby Shaddix în ultima perioadă, formația sa, Papa Roach, nu a stat degeaba pe perioada carantinei. Muzicienii au pus osul la treabă compunând și înregistrând material nou – nu în ultimul rând ca să nu înnebunească de plictiseală și/sau claustrofobie. După cum relatează Loudwire, tot Shaddix a oferit informații noi despre proiect pentru Rock Sound TV.

Americanii au decis ca, de data asta, să își asume și rolul casei de discuri ca să poată controla procesul de lansare și distribuție. Pentru a putea face asta, Papa Roach au format un parteneriat cu cei de la Warner/ADA.

„Vom face asta pentru un album și vom vedea ce va ieși,” a declarat Jacoby. „Ne-am concentrat foarte tare pe marketingul creativ ce se află în spatele a ceea ce facem, și pe imagini și pe clipurile video și pe mesaje și tot restul, așa că am decis să luăm totul în mâinile noastre și să vedem unde putem ajunge cu asta și să încercăm să o facem pentru un disc”.

Întregul interviu, în care Shaddix oferă explicații complete despre activitățile de carantină ale membrilor formației, poate fi urmărit mai jos.

Foto: Captură ecran YouTube, Rock Sound