Rock News

Failure re-lanseză un cover după melodia „Enjoy The Silence” (Depeche Mode)

Aceasta este deja a doua re-interpretare de care ne putem bucura din partea celor de la Failure. Motivul? De la primul cover a trecut atâta timp că nici nu se mai găsește.

„Enjoy The Silence”, unul dintre cele mai apreciate cântece semnate Depeche Mode, a fost reinterpretat de cei de la Failure – și nu pentru prima oară. După cum ne atrage atenția publicația Heavy Consequence, americanii de la Failure și-a pus instrumentele la treaba pentru a adapta melodia DM la propriul repertoriu acum două decade, aceasta fiind inclusă pe un album lansat în onoarea Depeche Mode, „For The Masses”.

La cât timp a trecut de la primul cover, acesta abia dacă mai poate fi găsit – tocmai acesta este motivul pentru care muzicienii s-au întors la lucru. „Albumul ăla aproape că a dispărut, nu se mai produce și nu mai este disponibil pe platformele de streaming, dar noi, ca trupă, suntem foarte mândri de abordarea noastră, așa că ne doream să re-înregistrăm (n.r. melodia)  de ceva timp,” a declarat solistul Ken Andrews.

Muzicianul a precizat că a primit acordul lui Martin Gore și pe cel al Depeche Mode pentru noua versiune, pe care o poți asculta mai jos.

Foto: Instagram, Ken Andrews, @priscillacscott