Rock News

Ringo Starr anunță un spectacol online cu Paul McCartney la cea de-a 80-a aniversare (7 iulie)

Spectacolul va avea parte și de contibutia artistilor Sheryl Crow, Gary Clark, Jr., Sheila E și Ben Harper.

Ringo Starr împlinește 80 de ani pe 7 iulie și plănuiește să sărbătorească cu "Ringo’s Big Birthday Show", un concert caritabil virtual care va fi transmis pe YouTube.

Spectacolul va include mai multe concerte la domiciliu și filmări din concertele Paul McCartney, Sheryl Crow, Gary Clark, Jr., Sheila E, Ben Harper și alții.

„Îmi plac zilele de naștere”, spune Starr în cel mai recent episod al Rolling Stone Interview: Special Edition. „Anul acesta va fi puțin diferit. Dar vom crea acest spectacol - o oră de muzică și chat. Va fi o zi de naștere grozava.”

Spectacolul va include, de asemenea, debutul unei versiuni noi, cu multi invitați, a piesei lui Starr din 2017 „Give More Love”, cu Jackson Browne, Jeff Bridges, Elvis Costello, Willie Nelson și alții.

De asemenea, Starr va incepe o serie de spectacole omagiale pe canalul său YouTube, de la artiști precum Steve Earle, Peter Frampton și Judy Collins. În plus, Starr le cere fanilor „să spună, să gândească sau să posteze #peaceandlove la prânz, ora locală, in ziua de 7 iulie”.

Fondurile stranse in urma spectacolului online vor merge catre patru organizații de caritate: Black Lives Matter Global Network, Fundația David Lynch, MusiCares și WaterAid.

Foto: Getty Images/ Guliver.