Rock News

Dee Snider: Industria muzicii live este mâncată

Fostul solist Twisted Sister, Dee Snider, a vorbit cu revista Metal Hammer despre cum ar putea arăta industria muzicii live dupa pandemie.

„Deocamdată industria muzicii live este mâncată”, a spus el. "Sperăm că nu este mâncată pentru totdeauna, dar acest lucru va lăsa cu siguranță o urma".

"Tot ceea ce se întâmplă este doar groaznic, mai ales pentru tinerii artiști care nu au in spate au moștenirea, nici marca sau notorietatea pe care le are o trupă precum Twisted Sister.
"Cum se vor simti oamenii când se vor întoarce concertele? Vor veni chiar? Vor sta umăr la umăr în audiență sau vor purta măști?"

"Ca fan și ca interpret, rock 'n' roll, [concertul] este despre acea unicitate - acele momente în care un public numeros, trupa și melodia se conectează și suntem cu toții impreuna. Dacă nu este asta, atunci nu vreau. Nu mai este un rock 'n' roll".

Snider va lansa „For The Love Of Metal Live!” pe 31 iulie prin intermediul Napalm Records. DVD-ul / Blu-ray-ul și albumul audio(disponibil în diferite formate) sunt inregistrari din mai multe spectacole ale lui Snider din întreaga lume - din Statele Unite până în Europa, Australia și nu numai.

Foto: Getty Images/ Guliver.