Rock News

Inter Arma au lansat un cover după melodia „Purple Rain” (Prince)

Muzicienii declară că piesa nu ar fi trebuit să ajungă la urechile publicului, însă casa de discuri i-a convins să o includă pe discul „Garbers Days Revisited”.

La începutul lunii, americanii de la Inter Arma ne-au surprins cu un cover după una dintre cele mai controversate melodii lansate de Nine Inch Nails, „March Of The Pigs”, după cum ți-am scris chiar aici. Acum a devenit, însă, evident că planurile băieților pentru luna iunie nu erau gata, după cum relatează publicația Pitchfork. De data asta, muzicienii ne-au bucurat timpanele cu un alt cover – de data asta, după piesa „Purple Rain” - cel mai iubit single al lui Prince.

Ambele cântece au fost înregistrate cu un scop clar: acestea vor fi incluse pe albumul pe care Inter Arma plănuiesc să îl lanseze pe 10 iulie, „Garbers Days Revisited”.

Inițial, după cum a menționat formația într-un comunicat de presă, coverul după „Purple Rain” nu ar fi fost inclus pe disc. Cu toate acestea, atunci când casa lor de discuri, Relapse Records, a auzit interpretarea, aceasta a fost introdusă pe „Garbers Days Revisited”.

„Nu planificasem să împărtășim piesa asta cu publicul,” au declarat muzicienii. „Trebuia să fie scandalos – să fie interpretată noaptea târziu printre râsete și beri cu prietenii. Pentru că fix asta e: Inter Arma cântând cel mai important cântec pop al anilor ’80, poate chiar din toate timpurile, al lui Prince, care DETESTA situațiile în care oamenii făceau coveruri după muzica lui”.

Foto: Instagram, Inter Arma, @melissasuarezphoto