Rock News

Tommy Lee va include un cover după melodia „When You Were Mine” (Prince) pe discul său solo

Artistul a decis că o colaborare cu Lukas Rossi ar fi ideală pentru acest cover, pe care îl va include pe albumul „Andro”.

Tommy Lee va include pe noul său album un cover după legendarul Prince, după cum relatează publicația Ultimate Classic Rock într-o preluare din interviul acordat de artist pentru Studio 10 Australia.

Lee a mărturisit că a avut ocazia să îl întâlnească pe Prince, artist al cărui fan a fost dintotdeauna. „[...] Iar asta a fost o oportunitate foarte cool, alături de amicul meu Lukas Rossi, de a re-face un cântec semnat de Prince”. Re-interpretarea piesei „When You Were Mine” este, însă, cu totul diferită de original. „Am încetinit (n.r. tempo-ul melodiei) și am transformat-o în ceva foarte întunecat și sexy, este un monstru. Abia aștept să auziți piesa asta”.

Tommy Lee urmează să lanseze discul solo „Andro” la data de 16 octombrie, iar noi putem deja asculta două piese extrase de pe el, după cum au anunțat cei de la Loudwire la începutul lunii – „Knock Me Down” (feat. Killvein) și „Tops” (feat. PUSH PUSH).